Zeer mooie PVC vloeren in Hengelo bij Tegelmaxx

logo_tegelmax

Ben je op zoek naar PVC vloeren Hengelo die worden aangeboden voor een bodemprijs? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Tegelmaxx.  

interieur

Een Zeer goede en vooral overzichtelijke website 

Wanneer je op het internet op zoek gaat naar PVC vloeren Hengelo zul je erg veel zoekresultaten krijgen van zeer veel verschillende bedrijven dat PVC vloeren aanbieden. Nadat ik zelf een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Tegelmaxx mij absoluut het meeste aan. Op de website is namelijk erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aanbiedt en belangrijk vindt. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf uitstekend advies aanbiedt en bodemprijzen hanteert voor de tegels en vloeren die zij aanbieden. Dit sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om een bezoek aan de showroom te brengen.


Zeer vriendelijk en erg uitgebreid geholpen door een van de verkopers

In de winkel werd ik erg vriendelijk en zeer uitgebreid geholpen met het maken van de juiste keuzes. Nadat Ik een aantal PVC vloeren met elkaar had vergeleken besloot ik om over te gaan tot een aankoop. De vloer werd namelijk aangeboden voor een zeer aantrekkelijke prijs en zag er erg mooi uit. De vloer werd erg snel geleverd en was gemakkelijk op te leggen. Daarom ben ik ook super tevreden over mijn nieuwe vloer van Tegelmaxx.

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.


*