Van deurluifel tot rookkanalen

Dakraam

Vaak is de zolder een ruimte waar niet genoeg daglicht binnenkomt, maar met een lichtkoepel van bouw-handel.nl is dit verleden tijd. Het assortiment bouwproducten wat zij verkopen is erg groot, en het bijzondere is dat je het zelf samen kunt stellen zoals jij wilt. Van een deurluifel tot een tuimeldakraam om niet alleen daglicht binnen te krijgen, ventileren wordt ook eenvoudig met een van onze ramen. Bij een plat dak kun je gebruik maken van een lichtkoepel, eventueel om het platte dak te kunnen betreden.

Bouw-handel.nl logo, webshop voor bouwmaterialen

De trap naar zolder

Om de zolder te betreden is vaak niet erg eenvoudig door de beperkte ruimte die je hebt, en de trap die niet comfortabel is. Met een vlizotrap die bouw-handel.nl in het assortiment heeft wordt dit een stuk makkelijker gemaakt. Verschillende formaten sparingen waardoor je voor jou het beste formaat kunt nemen wat comfortabel is. Natuurlijk is het hout gekeurd wat is gebruikt voor je zoldertrap, zodat je altijd veilig naar zolder loopt op de vlizotrap. Met de metalen handgrepen kun je de trap uitschuiven tot een stevige en stabiele trap.

Complete set Vast SLIMME KOOP

Goede service en zeer klantvriendelijk

Niet alleen de producten zijn van hoge kwaliteit, ook de service van bouw-handel.nl is meer dan goed te noemen. Heb je een vraag over een rookkanaal, of weet je niet precies wat en hoe je het kanaal moet installeren kun je eenvoudig telefonisch contact opnemen voor een oplossing. De prijzen die worden gehanteerd zijn in combinatie met de snelle levering van de producten ideaal. Op alle producten zit garantie, zo weet je zeker dat je met een kwalitatief goed product te maken hebt.