Met een regisseursstoel ben jij klaar voor de lente

Ben jij ook zo toe aan de zon op je snoet? Lekker buiten in het zonnetje zitten met een kopje thee of een glas wijn? Genieten van de warmte van de zon en even he-le-maal niks? Dan tref je het. Het gaat weer de goede kant op met het weer. Nog even en we kunnen weer bijna hele dagen buiten blijven. Je kopje koffie in de ochtend, je lunch en zelfs het avondeten kun je dan heerlijk buiten nuttigen. Wat heb je verder nog nodig, zou je denken. Nou. Wat denk je van zo'n mooie regisseursstoel? Een regisseursstoel is een stoel waarin je fijn rechtop kunt zitten, maar die door het gebruik van stof op de zitting en de ruglening toch heel erg comfortabel is.

Stel je eigen regisseursstoel samen

Je kunt zelf bepalen welke kleur stof het best bij jou past. Ga je voor veelkleurige strepen of toch liever een uni-stof? Jij bepaalt het! Je kunt een regisseursstoel zelfs na verloop van tijd opnieuw bekleden door nieuwe stof te bestellen. Dit doe je dan eigenlijk alleen maar omdat je bent uitgekeken op de stof. Want slijten of verkleuren zal deze stof niet doen. Je kunt de stof zelfs wassen in de wasmachine. Hou er wel rekening mee dat je geen wasverzachter gebruikt of de bekleding in de droger doet. Dit kan de beschermlaag beschadigen. Deze beschermlaag is water- en vuilafstotend.

Er is nog meer mogelijk bij Kleurmeester

Ben je helemaal fan van je regisseursstoel en wil je meer? Dan kun je bij Kleurmeester ook terecht voor tafellinnen, zonwering en kussens. Je kunt dus je complete terras aankleden in een mooi dessin. Zo krijg je vanzelf zin in de zomer. Zie je het al voor je? Lange zomeravonden in de tuin met je hele gezin en wellicht ook weer met je vrienden. Gezellig lang tafelen en zitten praten tot het te donker wordt om elkaar te zien… Echt iets om naar uit te kijken.

Bestel gewoon online

Voor een regisseursstoel, tafellinnen of wat dan ook, hoef je niet te reizen. Je bestelt je spullen gewoon online. Ze worden dan al snel bij je afgeleverd. Wil je iemand een mooi cadeau geven, maar ben je niet helemaal zeker van wat diegene mooi zou vinden? Dan kun je ook een cadeaubon bestellen. Zo weet je zeker dat ook de ontvanger van dat cadeau er fijn bij zit, komende lente en zomer. Online kun je alle stoffen goed bekijken. Je ziet er ook precies welke stoelen op voorraad zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *