Platdakisolatie

Wilt u een plat dak van een schuur, garage of uitbouw isoleren? Zoek dan niet verder! Bij Kuras bieden wij de uitstekende isolerende en brandwerende isolatieplaten van Recticel. Onze platdakisolatie is beschikbaar in verschillende diktes. U kan ook terecht bij Kuras voor dakbedekking dat over de isolatie geplaatst moet worden. Wilt u het niet zelf doen, of weet u niet hoe? Bij Kuras kan u ook terecht voor de plaatsing van platdakisolatie, met dakbedekking die bovenop de isolatie. Bekijk nu snel de opties, en bestel uw platdakisolatie en bijvoorbeeld EPDM dakbedekking. Heeft u vragen? Bij Kuras helpen wij u graag!

Hoe isoleert u een plat dak?

Natuurlijk is de eerste stap van een dak isoleren de isolatie kopen en de dakbedekking die er bovenop moet. U kan namelijk niet een dak isoleren zonder isolatiemateriaal. Daarom bieden wij bij Kuras zowel isolatie aan als EPDM dakbedekking. Zo hoeft u niet allerlei producten van andere websites te bestellen, en extra verzendkosten te betalen. Neem nu snel een kijkje tussen ons assortiment, en vind de juiste platdakisolatie platen voor uw tuinhuisje, garage of plat dak. 

Bij Kuras zijn wij ervaren met het isoleren van een plat dak. Daarom hebben wij voor de doe-het-zelver een aantal tips:

  1. Kies voor isolatie van buitenaf! Door isolatieplaten bovenop het dak te plaatsen, zullen deze zoveel mogelijk warmte opnemen en absorberen, zodat het onder het dak koel blijft. De temperatuur is constant en minder onderhevig aan schommelen.
  2. Hoe dikker het paneel, hoe beter het materiaal warmte of kou vast houd. Er is keus uit veel verschillende diktes, van 30mm tot 140mm. Afhankelijk van welke isolatiewaardes u wilt bereiken in uw huis kiest u de juiste dikte.
  3. Kies voor de juiste brandwerendheid van de isolatie. Stelt u extra hoge eisen aan brandwerendheid van isolatiepanelen? De beste brandwerende panelen zijn de Silver of de Powerdeck panelen van Recticel. 
  4. Gemakkelijke verwerking door handzame afmetingen. Smalle platen van 600mm laten zich gemakkelijk bewerken en behandelen. Daarnaast kunnen ze ook makkelijk tot het dak vervoerd worden via een trap of ladder.
  5. Kies de juiste dakbedekking voor bovenop de isolatie. Wij raden EPDM dakbedekking aan, dat op maat valt te bestellen en gemakkelijk zelf aan te leggen is met lijm. Zorg dat het niet regent, en installeer de zeer lang mee gaande EPDM bedekking. 

Vraag het kuras!

Heeft u eventuele vragen over platdakisolatie? Dan kan u voor advies op maat altijd terecht bij Kuras! Onze specialisten zijn al meer dan tien jaar actief als groothandel in bouwmaterialen, en hebben veel kennis op het gebied van een dak, wand en isolatie. Bekijk nu snel ons grote verschillende aanbod aan bouwmaterialen, EPDM folies en platdakisolatie.

Kuras heeft alles op voorraad, een groot magazijn gevuld met A-merken zodat wij producten direct kunnen leveren aan uw deur. Binnen 1 tot 2 werkdagen is uw bestelling al binnen! U kan ook kiezen om uw product af te halen. Als vaste klant kan u bovendien van extra korting profiteren, en de laagste prijs nog lager maken!

Onze specialisten staan dagelijks klaar voor uw vragen, en helpen met advies op maat voor uw situatie! Kuras: Voor uw bouwmaterialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *