Maak van je slaapkamer een plaatje

dekbedovertrek

Waar vroeger een dekbedovertrek alleen was om om je dekbed heen te doen, is het tegenwoordig veel meer dan dat. Een gepaste overtrek voor je bed kan je slaapkamer een heel andere uitstraling geven. Kies een overtrek die precies bij je slaapkamer past, heb je een moderne slaapkamer neem dan een overtrek met moderne strepen en kleuren. Je maakt je kamer helemaal af, je kunt ook juist een mooie tegenstelling maken. Heb je alles in zachte kleuren neem dan een felgekleurd overtrek om te breken.

dekbedovertrek

Let op welk materiaal je kiest

Minstens zo belangrijk bij de aankoop van een dekbedovertrek is het materiaal, heb je het verkeerde materiaal gekozen dan slaap je er niet lekker onder. Wil je een overtrek welke geschikt is voor zomer en winter, dan is een katoenen overtrekset zeker aan te raden. Heb je het snel koud in de winter dan is een flanellen overtrek weer uitermate geschikt. Een satijnen overtrek is niet alleen heerlijk om onder te liggen, het heeft namelijk ook een zeer luxe uitstraling in je slaapkamer. 

dekbedovertrek

Ook voor kinderen de leukste soorten

Voor de kinderkamer is een dekbedovertrek natuurlijk ook erg belangrijk. Je kunt precies op smulderstextiel.nl kijken wat voor leuke overtrekken er zijn. Dieren, Disney of andere leuke onderwerpen om de kamer van je zoon of dochter helemaal af te maken. Je kind slaapt als een roosje onder zijn schitterende nieuwe overtrek. Wil je het niet te druk maken in de slaapkamer van je kind, kun je altijd gaan voor een egale effen kleur die mooi combineert met de rest van de slaapkamer.