Infrarood paneel als verwarming

Bent u net als ik op zoek naar een elektrische verwarming voor in huis of voor uw vakantiehuis? Ik werd gewezen op een infrarood paneel als verwarming voor ons vakantiehuis. In ons vakantiehuis willen we lekker kunnen ontspannen, maar de huidige centrale verwarming bevorderd ons wooncomfort, maar tot zekere mate. Ik had het met een goede vriend erover en werd door hem getipt om te gaan voor een infrarood paneel.

 

Zonnestralen

Wij hebben deze tip ter harte genomen en gingen infrarood panelen kopen voor de woonkamer van ons vakantiehuis. Wij hebben toen een infrarood paneel geïnstalleerd op naast de zithoek. Ik ben er erg over te spreken. Het infrarood paneel geeft langgolvige straling af die niet door uw huid dringen, maar wel het gevoel geven dat uw in de warmte van zonnestralen te voelen. Doordat het paneel niet de lucht verwarmt, verwarmt het uitermate efficiënt. Het paneel verwarmt alleen objecten en personen via straling, waardoor de warmte ook meteen te voelen is. Omdat het infrarood paneel zo bevalt in de zithoek gingen we meer infrarood panelen kopen. Uiteindelijk gingen we voor de eethoek en badkamer infrarood panelen kopen.

 

Duurzaam en gezond

Infrarood panelen kopen was niet alleen een goede keuze voor de directe warmte die het geeft, maar het is ook nog eens duurzaam en gezond. Een infrarood paneel werkt op elektriciteit, waardoor het in combinatie met onze zonnepanelen een duurzame keuze is. Daarnaast zorgt een infrarood paneel voor straling warmte, hierdoor ontstaat er geen luchtcirculatie zoals bij een traditionele verwarming. Een centrale verwarming verwarmt namelijk de lucht, waardoor er luchtcirculatie ontstaat. Infrarood panelen kopen is daarom ook een gezonde keuze geweest.

 

Wooncomfort verbeterd

Nu wij deze panelen in ons vakantiehuis hebben geïnstalleerd is het wooncomfort van het huis echt verbeterd. Infrarood panelen kopen voor dit huis is zeker een goede beslissing geweest. Wij gebruiken nu we de panelen hebben en gewend zijn geraakt aan het gebruik ervan, de centrale verwarming in het huis helemaal niet meer. Het is heerlijk om de warmte van de panelen op mijn huid te voelen. Naar ons idee heeft het gevoel van warmte dat de panelen geven ook een positieve invloed op onze emoties. Mijn vrouw geeft aan het nu heerlijk te vinden om in het bereik van het infrarood paneel een boek te lezen. Ik moet toegeven het zelf ook een prettige manier van verwarmen te vinden. Wij gaan zeker ook voor ons huidige huis infrarood panelen kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *