Hier bestel je snel je ankers

Ben je op zoek naar ankers? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online bestellen. Er zijn verschillende soorten vloer- en wandankers die je gebruikt voor een snelle en veilige bevestiging. Er wordt onderscheid gemaakt tussen verschillende soorten ankers. Er zijn mechanische ankers en chemische ankers. Mechanische ankers trekken zichzelf vast in een betonnen ondergrond. Chemische ankers worden met een speciale chemische mortel verankerd. Hier lees je meer over beide soorten ankers.

Mechanische en chemische ankers

Mechanische ankers worden gebruikt voor het eenvoudig en snel verankeren van constructieonderdelen van hekwerken of balustrades. Deze ankers zij een zeer efficiënte oplossing voor de meeste soorten beton. De mechanische ankers zijn voornamelijk populair vanwege de eenvoudige montage. Je hoeft alleen een gat te boren, het anker in het gat te tikken en de schroef aandraaien met een momentsleutel. Het anker komt veilig terecht in het verankeringsmateriaal.

De chemische anker is de oplossing voor het bevestigen van zware lasten in beton, cellenbeton en metselwerk. Chemische verankering zorgt voor een duurzame en veilige bevestiging. Chemische ankers hebben een voordeel ten opzichte van mechanische ankers, namelijk dat er hierbij geen spanning wordt opgebouwd in de ondergrond. Dit maakt het mogelijk om onder alle omstandigheden gebruik te maken van deze ankers. Zowel mechanische als chemische ankers zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Bekijk het uitgebreide aanbod van ankers online. Je profiteert niet alleen van een ruim aanbod, maar ook van goede service en snelle bezorging. Dit maakt bestellen nog makkelijker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *