Green Egg, de klassieke Kamado!

egg

Bent u op zoek naar een Green Egg? Dan bent u bij Het Luxe Buitenleven aan het juiste adres. Wij staan zelf ook helemaal achter het concept van een Green Egg en hebben ons hierin compleet gespecialiseerd. Dit komt omdat de Green Egg een perfecte luchtcirculatie heen en daardoor wordt het voedsel gelijkmatig gegaard op iedere gewenste temperatuur. Dit maakt het mogelijk om vele gerechten klaar te maken en zelfs meerdere gerechten tegelijk. Hoe dit te werk gaat? Wij geven u graag advies op maat! Zelfs als het vriest kan de temperatuur tussen de 70° en 350° Celsius tot op de graad nauwkeurig gereguleerd worden. Dit houdt dus in dat u de Green Egg zowel in de zomer als in de winter te gebruiken is.

bbq

Green Egg een goede keuze

De perfecte luchtcirculatie komt tot stand door het warmte weerkaatsende keramiek in combinatie met de vorm van het kooktoestel. Dit is een uniek concept waar de Green Egg om bekend staat. Het is niet een barbecue die u kunt vergelijken met een met andere barbecue. U kunt de Green Egg zien als de koploper in kwaliteit en materiaalkeuzes als het gaat om de beste prijs- kwaliteitsverhouding. Ingrediënten en gerechten worden in deze barbecue extra mals. De lekkere smaak van voedsel uit de Green Egg is ongeëvenaard. Wilt u zelf de smaken ervaren waar een Green Egg voor kan zorgen? Wij gaan graag met u in gesprek om op zoek te gaan naar een passende Green Egg voor u.

Egg nest

Het unieke keramiek van de Green Egg

Het unieke keramiek van de Green Egg is mede ontwikkeld door NASA. Volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen zorgt een gespecialiseerde fabriek in Mexico voor de productie. Al meer dan 25 jaar staan wij voor 100 procent achter deze speciale Green Egg. Ons team weet precies hoe de barbecue in elkaar zit en waar u extra winst uit kunt halen. Wij bieden bij iedere Green Egg een gratis workshop. Hier leren wij u omgaan met de temperaturen en hoe de verschillende bereidingswijze ingezet kunnen worden om het lekkerste gerechten klaar te maken. Daarbij bieden wij een beperkte levenslange garantie op materiaal en constructie van alle keramische onderdelen van de Green Egg. Wilt u graag verschillende merken, modellen en kleuren met eigen ogen zien? Wij nodigen u van harte uit om een rond te komen kijken onder het genot van een bakje koffie of thee in onze showroom in Dussen of de webshop goed door te kijken. Voor vragen kunt u ons altijd vrijblijvend benaderen.