Door weer en wind een sterk dak

Regen, wind, hagel, sneeuw, storm.. Het komt alsmaar vaker en extremer voor. Af en toe houd je je hart vast tijdens zo’n storm: blijft de boom in je voortuin wel overeind staan, raakt mijn auto niet beschadigd door rondvliegend puin en blijft mijn dak op mijn huis wel zitten? Op dat laatste kun je je enigszins voorbereiden. Een dak dat goed onderhouden is, kan een hoop schade voorkomen. 

Voorkomen is beter dan genezen 

Wanneer u weet dat er extreem weer op komst is, of gewoon voor uw jaarlijkse inspectie, kunt u kiezen voor een dakinspectie. Er wordt gekeken naar de dakpannen, het houtwerk van het dak, de kantpannen, de schoorsteen, regenpijpen, dakgoten en zinkwerk. Ook dakkapellen en ramen worden gecheckt. Het dak wordt gereinigd en kleine gebreken worden in kaart gebracht. Op de manier kunt u veel ellende en hoge kosten voorkomen. 

Redder in nood

Mocht het te laat zijn voor een inspectie en heeft u last van water- of stormschade kunt u terecht bij een dakspecialist. Neem bijvoorbeeld Dakspecialist Brabant. Bij deze vakmannen- en vrouwen kunt u terecht voor verschillende werkzaamheden, overal in Brabant. Denk hierbij aan dakdekken, zinkwerk, dakrenovatie en onderhouden en waterschade en dakinspectie. Heeft u bijvoorbeeld daklekkage in Eindhoven, dan staan deze mensen mensen u in no-time klaar voor u.  

Dienstverlening en service 

Het is fijn wanneer u mensen op uw dak heeft die weten wat ze doen. Ervaring, vakkundigheid en goede service zijn belangrijke punten wanneer u mensen in dienst neemt om aan uw huis te sleutelen. Je wilt betrouwbare mensen in je omgeving hebben. Bedrijven die VCA gediplomeerd zijn, zo ook deze dakdekker in omgeving Eindhoven is, staan voor vakkundigheid. 

Ook is het fijn wanneer je op kort termijn geholpen kan worden. Je wilt niet in een nat en koud huis zitten. Zeker niet tijdens extreem weer. Vandaar dat een 24/7 service fijn is om te hebben wanneer u een bedrijf in dienst neemt voor dit soort werkzaamheden. 

Garantie 

Naast kwalitatief goed werk en snelle en klantvriendelijke service bij u te hebben geleverd, geeft dit bedrijf 10 jaar garantie op alle geleverde producten en de bijbehorende werkzaamheden. 
Uiteraard kunt u bij deze dakdekkers terecht voor vragen, adviezen en een vrijblijvende offerte. Mocht u op zoek zijn naar een goede dakdekker in omgeving Eindhoven dan bent u bij Dakspecialist Eindhoven bij het juiste adres!