Bij wie moet u aankloppen voor het goedkoopste hypotheekadvies?

Na jaren van heel veel plezier in mijn ouderlijk huis te hebben gewoond, hadden mijn ouders besloten dat het tijd was om het huis nu dan toch echt te gaan verkopen en een nieuw huis te kopen. Alle kinderen waren het huis uit en het huis was eigenlijk dan ook veel te groot geworden voor mijn ouders alleen. Ze waren niet de jongste meer en zo een grote ruimte hadden ze simpelweg niet nodig en kostte bijvoorbeeld ook veel te veel energie om helemaal schoon te maken. Ze hadden mij gevraagd of ik ze wilde ondersteunen bij de verkoop van het huis. Uiteraard was dit niet de eerste keer dat ze een huis kochten, maar na meer dan dertig jaar in hetzelfde huis te hebben gewoond, was er heel veel veranderd op het gebied van huizen kopen en verkopen. Ik had recent mijn eigen huis gekocht en had dus nog vers in mijn hoofd zitten wat er allemaal bij kwam kijken en wat ik allemaal nodig had. Ik wilde ze dan ook graag helpen en vooral zoeken naar het goedkoopste hypotheekadvies. Ik gaf aan dat eigenlijk de eerste stap was om een hypotheekadvies te gaan inwinnen over wat voor hypotheek ze zouden moeten nemen voor de koop van hun nieuwe huis wat ze op het oog hadden. Hoewel de woning zeker kleiner was dan de oude woning, zorgde de locatie en de nieuwheid van de woning ervoor dat de woning wel een stukje duurder was dan waarvoor de oude woning verkocht zou gaan worden. Mijn moeder vroeg of ik op het internet wilde gaan zoeken naar een adres waar we terecht konden voor het goedkoopste hypotheekadvies. Zo kwam ik al heel snel op de website makerlaardijboekelo.nl waar al snel duidelijk werd dat ik hier zeker terecht zou kunnen voor advies, maar of het ook het goedkoopste hypotheekadvies werd was natuurlijk nog maar de vraag. De website gaf in ieder geval hele goede informatie over het gehele proces en over hoe dit bedrijf zelf te werk zou gaan. Dit was al heel helpend en gaf ons direct al een vrij goed gevoel over deze makelaar. Een ander zeer positief punt aan deze site was dat we de hypotheekmogelijkheden gratis zouden kunnen berekenen. Op die manier konden we al direct een goed beeld van dit bedrijf krijgen voor we veel geld zouden uit gaan geven. We besloten dit te gaan doen!

Voor het goedkoopste hypotheekadvies bent u bij dit bedrijf aan het goede adres

Het contact met dit bedrijf verliep heel goed en ze gaven ons direct een goed gevoel. Na de gratis berekening besloten we dan ook dat dit voor ons het goedkoopste hypotheekadvies was en we graag verder wilde met dit bedrijf.

Goede communicatie en fijn advies

Mijn ouders waren heel erg blij met de hulp van deze makelaar om de volgende redenen:

  • De makelaar leverde het goedkoopste hypotheekadvies
  • De communicatie en samenwerking met deze makelaar was heel fijn
  • De makelaar voorzag mijn ouders van heel fijn, duidelijk en het goedkoopste hypotheekadvies

Voor iedereen die op zoek is naar het goedkoopste hypotheekadvies kunnen wij deze makelaar zeker aanraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *